Onze praktijk hecht veel waarde
aan kwaliteitsborging.
Daarom is onze praktijk een Plus-praktijk.
Derhalve kunt u extra informatie oproepen over de praktijkregels:
 

Huisregels
WKKGZ
Klachtenregeling
Privacyreglement
WBGO
Tarieven

 

 

 

 

 
 
 
 

De schouder

Specialistisch werk!


De schouderspecialist

De schouder wordt vaak als een moeilijk en ingewikkeld gewricht gezien door fysiotherapeuten. Om meer van een deel van het lichaam te weten vindt ook binnen de fysiotherapie specialisatie plaats. Immers: ”Je kunt niet alles van alles weten”.

Nicole, Dennis en Freek zijn binnen de Groene Biezen de specialisten op het gebied van schouders. Zij zijn ook deelnemer aan het Schoudernetwerk Midden Nederland.

Welke schouderklachten?

  • Na een schouderoperatie
  • Frozen shoulders
  • Langdurig bestaande schouderklachten

    Schoudernetwerk

Het Schoudernetwerk Midden Nederland is een initiatief van een aantal eerste- en tweedelijns fysiotherapeuten gespecialiseerd in schouderrevalidatie. De gezamenlijke missie die zij hebben is:
“Topkwaliteit leveren op het gebied van behandeling van patiënten met schouderklachten in de breedste zin van het woord.”

Inmiddels hebben al meer dan 20 fysiotherapeuten en specialisten zich aangemeld als deelnemer. De deelnemers verplichten elkaar om gezamenlijk scholing en cursussen voor te bereiden en te geven aan elkaar, mede ondersteund door externe specialisten op het gebied van schouderrevalidatie. Daarnaast doen zij aan continue educatie door zelf onderzoek of informatievergaring te doen en deze met elkaar te delen.

Voor patiënten met schouderklachten is deze actieve groep van behandelaars een baken van kwaliteit.     
 

Groenebiezen
Meridiaan
Ellenborgh
  030 - 688 25 27
030 - 687 89 95
0348 - 451 454