Openingstijden: Maandag tot vrijdag 7.30 tot 21.30 (kijk bij de locaties voor de exacte tijden)
Locaties Lagebiezen 10, IJsselstein
Tiranastraat 17, IJsselstein
Jan vd Heydenweg 2, IJsselstein
Florijn 3, Benschop
Telefoon 030 - 688 25 27

Jelmer Klomp

Jelmer

Na het afronden van de opleiding fysiotherapie in 2013 ben ik als allround fysiotherapeut begonnen bij Fysiotherapie Groene Biezen. Ondanks de mooie diversiteit in klachten en aandoeningen heb ik mijn roeping gevonden binnen de neurorevalidatie en perifeer vaatlijden (claudicatio intermittens/ etalagebenen).

 

Mede door het afronden van de masteropleiding Neurorevalidatie & Innovatie (2019) en deelname aan het chronisch zorgnet (sinds 2015) kan ik u hierbij zo goed mogelijk ondersteunen of begeleiden.

 

Dat betekent voor mij een behandeltraject waar uw hulpvraag en doelen voorop staan. Aangevuld met de meest relevante kennis én op maat oefentherapie gaan we samen aan de slag. Met ruimte voor een lach en een traan, een doelgerichte behandeling in een voor u veilige en prettige omgeving. Onderling vertrouwen is hierbij een belangrijke pijler.

 

Aanvullend werk ik intensief samen binnen het CVA-Team IJsselstein, NAH Expertise Team IJsselstein en de regionale ketenzorg. Hierbij proberen wij een multidisciplinaire behandeling binnen de eerstelijn te verzorgen en is er goed contact met artsen en mede behandelaren in ziekenhuizen en revalidatiecentra.

 

Aandachtsgebieden:

Niet aangeboren hersenletsel (NAH) zoals o.a.:

– Beroerte (herseninfarct / hersenbloeding)
– Traumatisch hersenletsel
– Hersentumor
– Hersen(vlies)ontsteking

Spierziekten en neuromusculaire aandoeningen zoals o.a.:

– Multiple sclerose (MS)
– ALS / PLS
– Polyneuropathie / Ataxie
– HMSN / PLS / SMA / GBS

Perifeer arterieel vaatlijden (etalagebenen / claudicatio intermittens).

 

Praktijkadressen:
Groene Biezen
(vr)
Nieuwpoort
(ma, din, woe)