Openingstijden: Maandag tot vrijdag 7.30 tot 21.30 (kijk bij de locaties voor de exacte tijden)
Locaties Lagebiezen 10, IJsselstein
Tiranastraat 17, IJsselstein
Jan vd Heydenweg 2, IJsselstein
Florijn 3, Benschop
Telefoon 030 - 688 25 27

Revalidatie

Revalidatie Coronapatiënten eerste lijn

Het virus Covid-19 heeft ons leven verrast en heeft op maatschappelijk, sociaal, financieel en medisch vlak problemen gecreëerd.

Zeker wanneer u door besmetting ook ziek bent geweest, kunnen de medische en psychische klachten groot zijn. Sommige patiënten hebben thuis mogen uitzieken, sommige zijn in het ziekenhuis behandeld of op de intensive care.

Wanneer u ernstig ziek bent geweest kunt u te maken hebben met ademhalingsklachten, afname van conditie/kracht of met het vinden van de juiste balans in het dagelijks leven.

Fysiotherapie Groene Biezen kan u verder helpen op het gebied van training, opbouw van kracht en conditie en binnen de psychosomatiek.

Er is nog veel onbekend over het virus, maar wij werken samen met het Chronisch ZorgNet, het REACH-netwerk Amsterdam en het KNGF om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van behandeling van coronapatiënten. Op deze manier kunnen wij blijven leren om u de best mogelijke zorg te bieden.

Ook zijn wij in IJsselstein actief betrokken bij de ontwikkeling van een multidisciplinaire behandeling van Coronapatiënten. Hierbij wordt samengewerkt met verschillende disciplines zoals de huisarts, ergotherapeut, logopedist, diëtist e.d. Op deze manier proberen wij de best mogelijk zorg te bieden.

Het team Fysiotherapie Groene Biezen