Maatregelen coronavirus

Op 21 april hebben premier Rutte en minister De Jonge van Volksgezondheid een verlenging van de coronamaatregelen bekend gemaakt. Voor onze praktijk betekent dat dat we (voorlopig) nog gesloten blijven voor face to face behandelingen in de praktijk.

Dit was voor ons een grote teleurstelling.
Afgelopen weken zijn wij naast de videoconsulten en het onderhouden van onze contacten met onze patiënten, ook bezig geweest met het opstellen van ons beleid om onze locaties en onze werkwijze opnieuw in te richten dat wij klaar zijn om u weer in onze praktijk te ontvangen.

Momenteel is onze beroepsgroep in overleg met VWS en het RIVM om onze reguliere zorg te kunnen opschalen/opstarten.

Wij blijven dagelijks bereikbaar voor u voor:

• Videoconsult of een telefonisch consult (Fysiotherapie Groene Biezen gebruikt de MijnZorgApp, deze hebt u nodig om van videobellen gebruik te kunnen maken, lees hier de instructies)
• Bij beide afspraken wordt een normaal tarief berekend bij uw zorgverzekeraar
• Tevens kunnen wij u begeleiden met ons digitale huiswerkprogramma

Wij zijn dagelijks tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar. U krijgt dan één van onze collega’s aan de telefoon.
Zij kunnen u verder helpen met uw vragen met betrekking tot de behandeling.
Of buiten deze tijden om kunt u de voicemail inspreken, u wordt dan binnen 24 uur teruggebeld.
Ook kunt u natuurlijk een e-mail sturen naar uw eigen fysiotherapeut of naar ons algemene e-mail adres: info.groenebiezen@gmail.com

Heeft u nog een vraag, bent u ongerust of maakt u zich zorgen, blijf hier niet mee zitten en bel of mail ons!
Wij wensen u veel sterkte in deze voor iedereen moeilijke tijd.

Team Groene Biezen

Voor alle FysioSporters en patiënten die op dit moment helaas niet bij ons kunnen sporten, bieden wij een wekelijkse Fysiotherapie Groene Biezen work-out aan op ons YouTube-kanaal! In 15 minuten gemakkelijk thuis uit te voeren! Veel succes!


MijnZorgApp

Bij uw inschrijving als patiënt vragen wij uw e-mailadres en 06-nummer. U ontvangt dan een SMS-je met een link naar de MijnZorgApp. Als u een iPhone, een iPad of een Android telefoon heeft, kunt u de MijnZorgApp downloaden.
Met de app kunt u uw afspraken bekijken. Ook ontvangt u herinneringen voor uw afspraken, ook als u de app niet gebruikt. In dat geval ontvangt u een reminder via SMS of e-mail.

UPDATE I.V.M. CORONA:
MijnZorgApp biedt nu ook de mogelijkheid voor videobellen. Videobellen met uw fysiotherapeut is in deze tijden extra handig! Dat is inmiddels beschikbaar voor MijnZorgApp op de iPhone en iPad, Android volgt deze week nog.

Klik hier om MijnZorgApp te downloaden voor iPhone, iPad of iPod touch

Klik hier om MijnZorgApp te downloaden voor Android.